Anti-stressz masszázs

Mi történik masszázs közben?

A harminc perces masszázs alkalmával a nyakszirttől kiindulva átmasszírozzuk a nyakat, a csuklyás izmot és a vállakat, haladunk a lapockát és hátközepet érintve a derék, illetve a csípő irányában, átdolgozva a forgókat is, majd vissza.

Ez egy izomlazító, izomgörcs és energiablokk oldó, harmonizáló, energetizáló masszázs. A legfontosabb pontok stimulálásával, váltakozóan gyengéd és erősebb nyomással oldjuk ki az energiablokkokat, feszüléseket, letapadásokat és harmonizáljuk az energiaellátást. Finom mozdulatokkal felszabadítjuk az elakadásokat és a feltorlódott energiát egyenletesen elosztjuk.
Megnyugvás a testnek, útmutatás a léleknek, adott esetben utazás a zene és a masszázs segítségével egy másik világba.

Mi történik a teljes testmasszázs esetén?
Akinek hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy fel tudjon oldódni, annak érdemes a 60, illetve a 90 perces kezelést igénybe vennie, akár csak a hátra összpontosítva is.

De igénynek megfelelően itt nem csak a hát, hanem a talpak, lábak, karok izomfeszülései, letapadásai is oldhatók.

Egy-egy masszázs nem minden esetben a megjelölt ideig tart, a jelzett időtartam a minimum időt jelöli. Az időtartam – kiváltképp a két rövidebb verzió esetében -, akár 20-25 perccel is hosszabbodhat. Ez minden esetben függ a vendég lelki és fizikai állapotától, mely állapot legnagyobb részt masszázs közben mérhető fel.

Ilyenkor derülnek ki a rejtett csomók, blokkok, letapadások, melyek oldásának, enyhítésének időtartama a vendég lelkének és/vagy izomzatának állapotától függően változó.

Az általunk végzett eljárás lényege a problémák megoldása, enyhítése, amennyire csak lehet, fájdalomokozás nélkül.greifen