Bérletvásárlás

Figyelem! Az alábbiak tájékoztató jellegűek! Mindig érdeklődjön az aktuális kedvezményekről!

A Cellulit masszázsbérletek esetében beépített kedvezmények vannak, további kedvezmény nem vehető igénybe.

Bérletet, masszázs gyakori igénye esetén érdemes váltani. Ez lehet akár heti egy, vagy több alkalom is, a masszázs fajtájától, vagy igénytől függően.
Minden bérlet határideje a vásárlás napjától, ajándékozás esetén az első felhasználás napjától, de legfeljebb a vásárlástól számított tizedik naptól indul. Lejárati ideje, az alkalom száma, szorozva két héttel megegyező hétig + 30 napig érvényes.

(pl.: 10 alkalom = a vásárlástól számított 20 hét + 30 nap).

A lejárat napját – kérésre a kezdő napját is – a bérleten feltüntetjük. Ha a bérleten a kezdő dátum nem szerepel a kezdés a vásárlás napja. Lehet kérni kezdő dátum megjelölését – különösen ajándékozás esetén, ami nem haladhatja meg a vásárlástól számított tizedik napot, és ehhez viszonyítva számítjuk ki a
lejárat napját. Amennyiben kezdő dátum fel van tüntetve a bérleten, a megjelölt kezdő dátum előtt a bérlet nem használható fel. A határidő lejártával a bérlet érvényét veszti, az esetlegesen fennmaradó, fel nem használt masszázsok elvesznek, a kifizetett összeg vissza nem térítendő.

Betegség, baleset, utazás, kiküldetés, nyaralás miatt történő akadályoztatás esetén a határidő hosszabbítható, az alábbiak szerint:

  1. betegség, vagy baleset esetén az esemény bekövetkeztétől számított 10 napon belül telefonon és/vagy e-mailben,
  2. utazás, kiküldetés, üdülés esetén, az utazás megkezdése előtt, egyeztetés alapján.

A bérlet vásárlásakor tüntetjük fel a bérlet számát, a masszázsfajtát és időtartamát, valamint a lejárati dátumot, illetve – kérésre – a kezdő dátumot. Hogy hány
alkalommal vehető igénybe, a bérleten található ki nem lyukasztott rácspontok jelölik. A bérlet minden egyes igénybevételekor egy rácspont kilyukasztásra kerül, így jól látható és ellenőrizhető, a már igénybe vett és hátralévő masszázsok száma. A bérlet már két alkalomra is igényelhető. Egy bérletet többféle, azonos értékű
masszázsra lehet igénybe venni. Ugyanakkor lehetőség van – megbeszélés szerint – esetenként, alkalmanként, a már előre megvásárolt masszázsbérleten belül, hasonló értékű vagy ráfizetéssel magasabb értékű, más jellegű masszázsra cserélni. A már megvásárolt bérletre hivatkozva alacsonyabb értékű masszázs igénybevétele esetén pénzvisszafizetés, beszámítás nem vehető igénybe.

A bérletek 2-től 5 alkalomig 5%, 6-tól 9 alkalomig 10%, 10 alkalomtól 20% kedvezménnyel vehetők igénybe. A bérletet akár több személy is használhatja. Fontos, hogy mindig hozza magával, különben nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.

FONTOS! Amennyiben az egyszeri masszázs alapára nem éri el a 6.000 Ft-ot, akkor a 6-10, valamint 11 és további alkalomra szóló bérlet is csak 5% kedvezményre jogosít. Különböző kedvezmények nem vonhatók össze. Minden esetben a legmagasabb kedvezményre jogosultságot kell alapul venni.

FIGYELEM! A visszaélések elkerülése és a mielőbbi pótlás érdekében végfelhasználásig őrizze meg a nyugtát, melyen a bérlet számát feltüntettjük. A bérlet elvesztését, eltűnését, haladéktalanul jelezze az alábbi telefonszámon SMS-ben, és az alábbi e-mail címen:
Telefon: +36 30 768 4226
E-mail: strefem@gmail.com

Az elveszett, megrongálódott bérletet, a bemutatott nyugta ellenében, ellenőrzést követően cseréljük, feltüntetve az addig felhasznált alkalmakat.

 

greifen