Bérletvásárlás és kedvezmények

Figyelem! Az alábbiak tájékoztató jellegűek! Mindig érdeklődjön az aktuális kedvezményekről!

A Cellulit masszázsbérletek esetében beépített kedvezmények vannak, további kedvezmény nem vehető igénybe.

Bérletet, masszázs gyakori igénye esetén érdemes váltani. Ez lehet akár heti egy, vagy több alkalom is, a masszázs fajtájától, vagy igénytől függően.

Minden bérlet a vásárlás napjától, az alkalom számával megegyező hétig, + 30 napig érvényes. (pl.: 10 alkalom = a vásárlástól számított 10 hét + 30 nap). A lejárat napját – kérésre a kezdő napját is – a bérleten feltüntetjük. Ha a bérleten a kezdő dátum nem szerepel, a kezdés a vásárlás napja.

Lehet kérni kezdő dátum megjelölését  – különösen ajándékozás esetén -, ami nem haladhatja meg a vásárlástól számított 20. napot, és ehhez viszonyítva számítjuk ki a lejárat napját. Amennyiben kezdő dátum fel van tüntetve a bérleten, a megjelölt kezdő dátum előtt a bérlet nem használható fel.

A határidő lejártával a bérlet érvényét veszti, az esetlegesen fennmaradó, fel nem használt masszázsok elvesznek, a kifizetett összeg vissza nem térítendő.

Betegség, baleset, utazás, kiküldetés, nyaralás miatt történő akadályoztatás esetén a határidő hosszabbítható, az alábbiak szerint:

  1. betegség, vagy baleset esetén az esemény bekövetkeztétől számított három napon belül telefonon és e-mailben,
  2. utazás, kiküldetés, üdülés esetén előzetes egyeztetés alapján.

A bérlet vásárlásakor tüntetjük fel a bérlet számát, a masszázsfajtát és időtartamát, valamint a lejárati dátumot, illetve – kérésre – a kezdő dátumot. Hogy hány alkalommal vehető igénybe azt, a bérleten található ki nem lyukasztott rácspontok jelölik. A bérlet minden egyes igénybevételekor egy rácspont kilyukasztásra kerül, így jól látható és ellenőrizhető a már igénybe vett és hátralévő masszázsok száma.

A bérlet már két alkalomra is igényelhető. Egy bérletet, legfeljebb kétféle masszázsra lehet igényelni. Ugyanakkor lehetőség van – megbeszélés szerint – esetenként, alkalmanként, a már előre megvásárolt masszázsbérleten belül, hasonló értékű vagy ráfizetéssel magasabb értékű, más jellegű masszázsra cserélni.

A már megvásárolt bérletre hivatkozva alacsonyabb értékű masszázs igénybevétele esetén pénzvisszafizetés, beszámítás nem vehető igénybe.

A bérletek 2-től 5 alkalomig 5%, 6-tól 10 alkalomig 10%, 11 alkalomtól 15% kedvezménnyel vehetők igénybe. A bérletet akár több személy is használhatja. Fontos, hogy mindig hozza magával, különben nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.

 

FONTOS! Amennyiben az egyszeri masszázs alapára nem éri el az 5.000 Ft-ot, 9 alkalomig marad az 5% kedvezmény. 10, valamint 11 és további alkalomra szóló bérlet 10% kedvezményre jogosít. Ezek a kedvezmények nem vonatkoznak a Dr. Life gépi kezelésekre, tekintettel arra, hogy ez a típusú kezelés nálunk a legolcsóbb, eleve kedvezményes.

Különböző kedvezmények nem vonhatók össze. Minden esetben a legmagasabb kedvezményre jogosultságot kell alapul venni.

FIGYELEM! A visszaélések elkerülése és a mielőbbi pótlás érdekében, a bérlet elvesztését, eltűnését, haladéktalanul
jelezze az alábbi telefonszámon SMS-ben és az alábbi e-mail címen:

 

+36 30 319-8417,
strefem@greifen.hu

Greifen Masszázs Stúdió

greifen