Segítünk felkészülni a szilveszterre

Avagy hogyan jöjjünk formába az ünnepi partira

Még van idő formába jönni a szilveszteri bulira, hiszen mi segítünk abban, hogy jól érezze magát a bőrében!

A sportolás és a zsírégetők mellé elengedhetetlen a cellulit kezelés és masszázs. Jelentősen csökkentheti a narancsbőr és a striák mennyiségét, mellyel feszessé és fényessé teheti bőrét. A paprikás cellulit masszázs hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt, amely nem más, mint a test bizonyos részein – elsősorban has, csípő, fenék, comb – kialakult zsírfelesleg, melytől a szervezet csak külső segítséggel tud megszabadulni.

A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatja mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése, vagy éppen öröklött tulajdonság is. A nyirokrendszer szállítja el a salakanyagokat, melyek sok esetben a tárolt zsiradékkal együtt megreked, de a szervezet megfelelő működése során folyamatosan el is távozik. Nem megfelelő működés, illetve kevés folyadékfogyasztás esetén a salakanyagok felhalmozódnak, romlik a sejtek anyagcseréje, a tárolt zsírréteget nem lesz képes lebontani, elszállítani, hogy a szervezet energiává alakítsa.

Az általunk végzett masszázs fellazítja a zsírszöveteket, ezzel megkönnyítve a szervezet számára a lebontást és annak elszállítását. Hatására a hajszálerek (kapillárisok) aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyeknek értágító hatásuk van, ezáltal élénkül a vérkeringés. Ez a szövetek jobb táplálásához vezet, felgyorsul a sejtek anyagcseréje is.

A végeredmény magáért beszél. A kezelések elsődleges hatása, hogy a bőr feszesebb, fényesebb, selymesebb lesz és jelentősen csökkennek a „gödröcskék”. Ugyanakkor karcsúsít, átformálja az alakot.

Hozza formába magát, mi segítünk ebben!

greifen