Pihenjük ki az ünnepeket!

Egy kellemes anti-stressz masszázs az egyik legmegfelelőbb erre a célra

Nem is hinnénk, hogy az év vége és az ünnepek milyen sok gondot és feszültséget akasztanak a nyakunkba. Sokan vannak úgy, hogy ezen időszak alatt napi hét óránál kevesebb időt töltenek alvással. A szakértők által javasolt napi alvás mennyisége, felnőttek részére hét-kilenc óra. Számtalan ember tapasztal fokozott stresszt az ünnepek alatt, a többség a kevés alvás okaként a túlzott elfoglaltságot és az ezzel járó fáradtságot említette.

Az ünnepi időszak valóban nagymértékű megterhelést jelent. Az ajándékok beszerzése, a zsúfoltság, a tömeg, a munkahelyi feladatok, melyeket még az év vége előtt be kell fejeznünk, egyaránt növelik a stresszt. Szintén problémát okozhat a családtagokkal való harmonikus kapcsolat fenntartása, hiszen külön szervezést igényel, kit látogatunk meg az ünnepek alatt és mikor tesszük ezt.
Ünnepi finomságok nélkül ugyancsak nem telhet el a karácsony. Ilyenkor előkerülnek a legősibb receptek, mindegyik ételnek és süteménynek megvan a maga jelentősége, ezért nagyon figyelünk arra, hogy mikor mit tálalunk a családnak és a vendégeknek.

Alapvető elvárás, hogy jól sikerüljenek az ünnepek. Azt akarjuk, legyen szép a karácsonyfa, finom legyen a halászlé, szépen legyen megterítve az asztal, legyen elég dísz az ablakokon és a lakásban is. De van olyan tényező is, amely nem mérhető: boldognak kell lenni. Örülni kell, szeretni kell egymást. Szilveszterkor kötelező jót bulizni, kitűnően érezni magunkat, hiszen ez az ünnepeink lényege.

Egybevetve mindent, ez egy nagyon fontos időszak, oda kell figyelnünk egymásra, a környezetünkre és ez nem mindig egyszerű.

Számos technika áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk a megoldást amivel könnyedén átvészelhetjük ezt a periódust és kipihenhetjük az ünnepek utáni fáradalmakat.
Egy kellemes anti-stressz masszázs az egyik legmegfelelőbb arra, hogy a fáradt vállak, nehéz lábak, meghúzódó izomcsoportok speciális gondoskodást kapjanak és a kezelés után felfrissülve, mosolyogva kezdhetjük az új évet!

Ezért szeretettel várjuk önöket stúdiónkba, ahol igazi kényeztetésben, minőségi szolgáltatásban lehet részük!