A masszőr

Horváth Attila 

Horváth Attila – Az életem során számos területen kipróbáltam már magam. Dolgoztam gyárban három műszakban, voltam középvezető, rendőr, vállalkozó és megbízott cégvezető, biztonsági alkalmazott és személyi titkár, dolgoztam műanyag fröccsöntő-üzemben, pékségben, gumis műhelyben és egyszerű rakodómunkásként. Az idő során egy dolog nem változott: lehetőségeimhez mérten segíteni azokon, akik hozzám fordulnak megoldásért. 1997-ben Reiki tanfolyamot végeztem, s igaz, kimagasló eredménnyel fejeztem be az akkor még több hónapig tartó tanfolyamokat, de úgy éreztem tovább kell haladnom.

2010-es év elején, gerincsérülésem miatt – egy rossz mozdulat elég volt hozzá – rövid időre részlegesen, majd 2011. január elejére teljesen munkaképtelenné váltam. A későbbiekben, mindkét lábamat érintő bénulási folyamat megelőzése miatt, az orvosok öt műtétet helyeztek kilátásba.

Schád Magdolna – későbbi mentorom – által kifejlesztett és alkalmazott masszázsnak, valamint a súlyfürdőnek köszönhetően talpra álltam. A felépülésem alatt Magdolna megtanított az általa kifejlesztett masszázsfogásokra is.

E masszázst továbbfejlesztettem. Kiegészítettem az ismert közel- és távolkeleti, valamint karibtérségi és indonéz masszázsfogásokkal és párosítottam a Tradicionális Tibeti Reikivel. Így egy egyedülálló és különleges gyógyító hatású anti-stressz masszázst sikerült kialakítanom. Emellett felismertem, hogy a szolgáltatásokat bővíteni kell, mert a hölgy vendégeim körében egyre nagyobb igény mutatkozott a szépészeti, azaz a fájdalommentes alakformáló, cellulit és kebelfeszesítő masszázsokra.

2013 októbere óta dolgozom masszőrként. Azóta ezt a módszert igyekszem továbbadni és bővíteni a stúdió személyzetét. Olyan profi, szakmai és emberi szempontból is kitűnő csapatot sikerült létrehozni, melynek tagjai tökéletesen elsajátították az alkalmazott technikát, ezáltal még többen élvezhetik e masszázs áldásos hatásait.

Vendégeim között egészséges vagy akár többszörösen műtött gerincsérült betegek épp úgy vannak, mint sportolók vagy ülőmunkát végző és csípő, illetve egyéb, más ízületi problémákkal küzdők is.

 

greifen